28/04/2020

Door de maatregelen rondom het coronavirus kan het Lions Zwemfestijn Moerdijk 2020 helaas niet doorgaan. Besloten is het Zwemfestijn daarom uit te stellen naar maart 2021. De exacte datum volgt zo snel mogelijk!

Het Zwemfestijn is een recreatieve zwem-estafette voor jong en oud in Zwembad De Niervaert / Optisport, Molenvliet 7 in Klundert. Getrainde én ongetrainde zwemteams proberen in 30 minuten zo veel mogelijk (vooraf) gesponsorde baantjes van 25 meter te zwemmen.

Met het Lions Zwemfestijn Moerdijk proberen we zo veel mogelijk geld bij elkaar te zwemmen voor het goede doel: in 2021 is dat -net als in 2020- de Voedselbank Moerdijk. De sponsorgelden die al gestort zijn, blijven bewaard voor het Zwemfestijn in 2021. Klik hier voor meer informatie.