Opbrengst Lions actie: 638 pakken koffie voor de Voedselbank Moerdijk!

De opbrengst van de inzamelingsactie van Douwe Egberts koffiepunten voor de Voedselbank Moerdijk is bekend: er zijn 383.046 koffiepunten ingezameld. Dat betekent 638 pakken koffie voor de Voedselbank Moerdijk!

Lionsclub Zevenbergen zamelde in december en januari Douwe Egberts-koffiepunten in voor de Voedselbank Moerdijk. Tot en met 20 januari 2020 stonden er speciale inzameldozen in Zevenbergen (Jumbo, Primera), Moerdijk (Het Winkelmandje), Klundert (Primera), Fijnaart (Jumbo), Standdaarbuiten (Attent) en Oud-Gastel (Jumbo). Voor elke 600 waardepunten krijgt de Voedselbank een pak Roodmerk koffie.

Het resultaat van de DE-koffiepunten inzameling dit jaar was 383.046 punten. De Voedselbank Moerdijk ontvangt daardoor 638 pakken koffie om te verdelen. In 2019 was de opbrengst van de actie 354.200 punten, oftewel 590 pakken koffie. Met de opbrengst van dit jaar gaan we daar dus met 48 pakken koffie overheen: iedereen die heeft meegedaan ontzettend bedankt!!

Inzameling 2020 (383.046 punten = 638 pakken koffie!)

Foto's: www.kijkopmoerdijk.nl

Inzameling 2019 (354.200 punten = 590 pakken koffie!)

Activiteiten voor het goede doel

Lionsclub Zevenbergen bestaat uit een energieke groep vrienden die graag de handen uit de mouwen steken voor het goede doel. Onze (sponsor)acties hebben direct impact op verschillende lokale goede doelen, waarmee we een langdurige relatie hebben opgebouwd. Lionsclub Zevenbergen helpt hiermee een verschil te maken in onze maatschappij en uw leefomgeving.

Over Lionsclub Zevenbergen

Lionsclub Zevenbergen is een gemengde club (zowel mannen als vrouwen) met 24 leden. Onze leden hebben uiteenlopende beroepen, waardoor we beschikken over een brede variatie aan kennis, vaardigheden en waardevolle contacten.

Lionsclub Zevenbergen maakt deel uit van het wereldwijde Lions International netwerk. Lions zijn al meer dan 100 jaar actief over de hele wereld, wereldwijd heeft de Lionsclub 1,5 miljoen leden. In Nederland zijn ruim 11.000 Lions, verenigd in meer dan 430 Lionsclubs. De Lions zijn de grootste serviceorganisatie ter wereld.