Op zaterdag 14 maart 2020 organiseert Lionsclub Zevenbergen voor de derde keer het jaarlijkse ‘Lions Zwemfestijn Moerdijk’.

Met het Zwemfestijn 2020 proberen we zo veel mogelijk geld bij elkaar te zwemmen voor het goede doel van dit jaar: de Voedselbank Moerdijk.

Het Zwemfestijn is een recreatieve zwem-estafette voor jong en oud in Zwembad De Niervaert / Optisport, Molenvliet 7 in Klundert. Getrainde én ongetrainde zwemteams proberen in 50 minuten zo veel mogelijk (vooraf) gesponsorde baantjes van 25 meter te zwemmen. En dat alles voor het goede doel: in 2020 is dat de Voedselbank Moerdijk.

Het Zwemfestijn is voor iedereen!

Het leuke is dat iedereen kan meedoen. Maak een team met je kinderen, de voetbalclub, je pokervrienden, de wekelijkse kookclub of je studentenvereniging. Een team bestaat uit 1 tot 10 zwemmers en één teamcaptain. Je hoeft geen ervaren zwemmer te zijn; de schoolslag volstaat! Gewoon zwemmen als een beest en zo vaak mogelijk de rand aantikken.

De teamcaptain is het aanspreekpunt en verantwoordelijk voor zijn of haar team. De belangrijkste taak van de teamcaptain: aanmelden via onze website en daarna vooral heel erg enthousiast zwemmers ronselen! Maak dat clubje leuke mensen en probeer samen zo veel mogelijk sponsorgeld in te zamelen.

Wil je meer informatie? Op deze website https://www.zwemfestijn.com/moerdijk lees je meer over het Zwemfestijn en het goede doel. Ook vind je hier informatie over de Bommetjes wedstrijd en kan je diverse documenten downloaden.

Zwem je ook mee? Zo schrijf je je team in!

1. Meld je aan als teamcaptain

Klik hier voor aanmelden

2. Registreer een team, zwemmers en sponsoren

Werf met je team zo veel mogelijk sponsoren en vul de namen en bedragen in via de ‘team login’.

3. Kom lekker zwemmen!

Zwem op 14 maart 2020 zo veel mogelijk baantjes in Zwembad De Niervaert. Samen zorgen we voor een geweldig opbrengst!

De organisatie van het Zwemfestijn is in handen van Lionsclub Zevenbergen. Onze Lionsclub bestaat uit een energieke groep vrienden die graag de handen uit de mouwen steken voor het goede doel. Lionsclub Zevenbergen maakt deel uit van het wereldwijde Lions International netwerk.

Onze (sponsor)acties hebben direct impact op verschillende lokale goede doelen, waarmee we een langdurige relatie hebben opgebouwd. Lionsclub Zevenbergen helpt hiermee een verschil te maken in onze maatschappij en uw leefomgeving.