‘Lions Zwemfestijn Moerdijk’ wegens corona-maatregelen uitgesteld naar maart 2021

Door de maatregelen rondom het coronavirus kan het Lions Zwemfestijn Moerdijk 2020 helaas niet doorgaan. Besloten is het Zwemfestijn daarom uit te stellen naar maart 2021. De exacte datum volgt zo snel mogelijk!

Met het Lions Zwemfestijn Moerdijk proberen we zo veel mogelijk geld bij elkaar te zwemmen voor het goede doel: in 2021 is dat -net als in 2020- de Voedselbank Moerdijk. De sponsorgelden die al gestort zijn, blijven bewaard voor het Zwemfestijn in 2021.

Heeft u nog vragen, neem gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Het Zwemfestijn team van Lionsclub Zevenbergen.

E-mail: info@zwemfestijnmoerdijk.nl

Telefoon: 06 5730 9877

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het Zwemfestijn is een recreatieve zwem-estafette voor jong en oud in Zwembad De Niervaert / Optisport, Molenvliet 7 in Klundert. Getrainde én ongetrainde zwemteams proberen in 30 minuten zo veel mogelijk (vooraf) gesponsorde baantjes van 25 meter te zwemmen. En dat alles voor het goede doel: in 2020 is dat de Voedselbank Moerdijk.

Het Zwemfestijn is voor iedereen!

Het leuke is dat iedereen kan meedoen. Maak een team met je kinderen, de voetbalclub, je pokervrienden, de wekelijkse kookclub of je studentenvereniging. Een team bestaat uit 1 tot 10 zwemmers en één teamcaptain. Je hoeft geen ervaren zwemmer te zijn; de schoolslag volstaat! Gewoon zwemmen als een beest en zo vaak mogelijk de rand aantikken.

De teamcaptain is het aanspreekpunt en verantwoordelijk voor zijn of haar team. De belangrijkste taak van de teamcaptain: aanmelden via onze website en daarna vooral heel erg enthousiast zwemmers ronselen! Maak dat clubje leuke mensen en probeer samen zo veel mogelijk sponsorgeld in te zamelen.

Wil je meer informatie? Op deze website www.zwemfestijnmoerdijk.nl lees je meer over het Zwemfestijn en het goede doel. Ook vind je hier informatie over de Bommetjes wedstrijd en kan je diverse documenten downloaden.

Zwem je ook mee? Zo schrijf je je team in!

1. Meld je aan als teamcaptain

Klik hier voor aanmelden

2. Registreer een team, zwemmers en sponsoren

Werf met je team zo veel mogelijk sponsoren en vul de namen en bedragen in via de ‘team login’.

3. Kom lekker zwemmen!

Zwem op 14 maart 2020 zo veel mogelijk baantjes in Zwembad De Niervaert. Samen zorgen we voor een geweldig opbrengst!

De organisatie van het Zwemfestijn is in handen van Lionsclub Zevenbergen. Onze Lionsclub bestaat uit een energieke groep vrienden die graag de handen uit de mouwen steken voor het goede doel. Lionsclub Zevenbergen maakt deel uit van het wereldwijde Lions International netwerk.

Onze (sponsor)acties hebben direct impact op verschillende lokale goede doelen, waarmee we een langdurige relatie hebben opgebouwd. Lionsclub Zevenbergen helpt hiermee een verschil te maken in onze maatschappij en uw leefomgeving.