Op zondag 17 mei 2020 organiseert Lionsclub Zevenbergen voor de derde keer het jaarlijkse ‘Lions Zwemfestijn Moerdijk’.

Met het Zwemfestijn 2020 proberen we zo veel mogelijk geld bij elkaar te zwemmen voor het goede doel van dit jaar: de Voedselbank Moerdijk.

Beste deelnemers aan de derde editie van het Zwemfestijn Moerdijk.

Zoals jullie in de media hebben kunnen lezen zijn er nu ook in Nederland een aantal mensen die besmet zijn met het coronavirus. Dit aantal neemt toe, zo ook de kans op besmetting. Eén van de maatregelen van de Nederlandse overheid is het vrijwillig beperken van deelname aan evenementen waar grotere groepen van mensen samenkomen. Dit naast de oproep voorzichtig te zijn en zoveel mogelijk acties te ondernemen om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Daar geven inmiddels steeds meer mensen gehoor aan.

In dit licht heeft de organisatie van het Zwemfestijn besloten het Lions Zwemfestijn Moerdijk op zaterdag 14 maart 2020 niet door te laten gaan.

Dit is geen afstel, maar uitstel! De nieuwe datum is zondag 17 mei 2020 van 13:00 tot 16:00.

Wij vertrouwen op jullie begrip en zijn er van overtuigd dat jullie ook op de nieuwe datum vol enthousiasme voor het goede doel gaan zwemmen!

Wellicht ten overvloede: de reeds gestorte sponsorbedragen en ter beschikking gestelde prijzen voor het goede doel blijven hiervoor gereserveerd staan. Graag tot binnenkort!

Heeft u nog vragen, neem gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Het Zwemfestijn team van Lionsclub Zevenbergen.

E-mail: info@zwemfestijnmoerdijk.nl

Telefoon: 06 5730 9877

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het Zwemfestijn is een recreatieve zwem-estafette voor jong en oud in Zwembad De Niervaert / Optisport, Molenvliet 7 in Klundert. Getrainde én ongetrainde zwemteams proberen in 50 minuten zo veel mogelijk (vooraf) gesponsorde baantjes van 25 meter te zwemmen. En dat alles voor het goede doel: in 2020 is dat de Voedselbank Moerdijk.

Het Zwemfestijn is voor iedereen!

Het leuke is dat iedereen kan meedoen. Maak een team met je kinderen, de voetbalclub, je pokervrienden, de wekelijkse kookclub of je studentenvereniging. Een team bestaat uit 1 tot 10 zwemmers en één teamcaptain. Je hoeft geen ervaren zwemmer te zijn; de schoolslag volstaat! Gewoon zwemmen als een beest en zo vaak mogelijk de rand aantikken.

De teamcaptain is het aanspreekpunt en verantwoordelijk voor zijn of haar team. De belangrijkste taak van de teamcaptain: aanmelden via onze website en daarna vooral heel erg enthousiast zwemmers ronselen! Maak dat clubje leuke mensen en probeer samen zo veel mogelijk sponsorgeld in te zamelen.

Wil je meer informatie? Op deze website https://www.zwemfestijn.com/moerdijk lees je meer over het Zwemfestijn en het goede doel. Ook vind je hier informatie over de Bommetjes wedstrijd en kan je diverse documenten downloaden.

Zwem je ook mee? Zo schrijf je je team in!

1. Meld je aan als teamcaptain

Klik hier voor aanmelden

2. Registreer een team, zwemmers en sponsoren

Werf met je team zo veel mogelijk sponsoren en vul de namen en bedragen in via de ‘team login’.

3. Kom lekker zwemmen!

Zwem op 14 maart 2020 zo veel mogelijk baantjes in Zwembad De Niervaert. Samen zorgen we voor een geweldig opbrengst!

De organisatie van het Zwemfestijn is in handen van Lionsclub Zevenbergen. Onze Lionsclub bestaat uit een energieke groep vrienden die graag de handen uit de mouwen steken voor het goede doel. Lionsclub Zevenbergen maakt deel uit van het wereldwijde Lions International netwerk.

Onze (sponsor)acties hebben direct impact op verschillende lokale goede doelen, waarmee we een langdurige relatie hebben opgebouwd. Lionsclub Zevenbergen helpt hiermee een verschil te maken in onze maatschappij en uw leefomgeving.