Online wijnactie voor het goede doel!

Lionsclub Zevenbergen e.o. organiseert een online wijnactie voor iedereen. Tijdens deze actie presenteert onze president zijn favoriete Italiaanse rosé wijn: Giordano rosé. Deze rosé wordt voor het goede doel te koop aangeboden voor € 8,50 per fles: een mooi cadeau voor de feestdagen!

Bestel uw rosé hier

Giordano rosé: Italiaanse mousserende wijn

De Giordano rosé vino spumante millesimato is een mousserende wijn met een heldere roze kleur, een bouquet van vers fruit, roze pompelmoes, framboos, aalbes en elegante tonen van rozenbottels. De belletjes zijn gekenmerkt door kleine, fijne en aanhoudende bolletjes.

Deze wijn is ideaal als aperitief en uitstekend om van te genieten bij voorgerechten. Ook kan de rosé prima gedronken worden bij wit vlees en is het de perfecte begeleiding van visgerechten. Een waar feest voor uw smaakpapillen! Met iedere fles rosé die u koopt, steunt u bovendien het goede doel van deze actie: de Voedselbank Moerdijk.

Onze president Joost van Assen vertelt u graag persoonlijk over deze mooie actie!

Bestel deze heerlijke wijn en steun de Voedselbank!

Als Lionsclub willen wij actief bijdragen aan de maatschappij, juist in deze moeilijke tijden. Met deze wijnactie bieden we u een heerlijke wijn, bijzonder geschikt voor de feestdagen en om als geschenk aan uw relaties te geven.

Van deze actie krijgt u een dubbel goed gevoel! Terwijl u geniet van heerlijke wijn, steunt u meteen de Voedselbank Moerdijk. Voor iedere fles rosé die verkocht wordt, maakt Lionsclub Zevenbergen namelijk 40% van de verkoopprijs over naar het goede doel van deze actie: de Voedselbank Moerdijk.

Deze heerlijke rosé kost € 8,50 per fles, voor een doos van 6 flessen betaalt u € 50,00. Bestellen kan de hele maand, tot 30 november. De levertijd is ongeveer 15 dagen, dus u heeft de rosé op tijd in huis voor kerst!

Bestel uw rosé hier

Download wijn informatie hier

Over Lionsclub Zevenbergen

Lionsclub Zevenbergen bestaat uit een energieke groep vrienden die graag de handen uit de mouwen steken voor het goede doel. Onze (sponsor)acties hebben direct impact op verschillende lokale goede doelen, waarmee we een langdurige relatie hebben opgebouwd. Lionsclub Zevenbergen helpt hiermee een verschil te maken in onze maatschappij en uw leefomgeving.

Onze leden hebben uiteenlopende beroepen, waardoor we beschikken over een brede variatie aan kennis, vaardigheden en waardevolle contacten. Lionsclub Zevenbergen is een gemengde club (zowel mannen als vrouwen) met 24 leden.

We maken deel uit van het wereldwijde Lions International netwerk. Lions zijn al meer dan 100 jaar actief over de hele wereld, wereldwijd heeft de Lionsclub 1,5 miljoen leden. In Nederland zijn ruim 11.000 Lions, verenigd in meer dan 430 Lionsclubs. De Lions zijn de grootste serviceorganisatie ter wereld.