02/01/2019

Lionsclub Zevenbergen e.o.  gaat ook in 2019 weer een zwemmarathon organiseren. 

Er zijn in Nederland veel kinderen die om diverse redenen geen verjaardagsfeest kunnen vieren, Stichting Jarige Job en Lionsclub Zevenbergen willen daar wat aan doen. En daar hebben wij jullie hulp bij nodig. Kom zwemmen!

De opbrengst van deze sponsorzwem gaat volledig naar de stichting jarige job. Iedereen kan en mag, nee moet, meedoen, niet alleen voor basisschool leerlingen maar ook voor anderen, zoals personeelsverenigingen en sportclubs.

De actie van 2018 had een beperkte opkomst. Graag verzoeken wij u weer medewerking aan ons te verlenen om uw leerlingen via de school te benaderen. Het zou zeer fijn zijn als het ditmaal op uw jaar agenda zou verschijnen.

De opbrengst van deze zwemmarathon is deze maal bedoeld om kinderen (bij voorkeur uit de gemeente Moerdijk), waarvan de ouders niet in staat zijn voldoende middelen bij elkaar te krijgen, hun kind een leuke verjaardag te bezorgen. Samen met de reeds lang bestaande stichting Jarige Job willen wij hen daarin ondersteunen. Door het geven van een feestpakket met onder meer daarin een cadeau en feestartikelen en zelfs een mix voor een taart.

“Zwemmen voor een jarige” zal nu plaatsvinden op twee data (de tweede onder voorbehoud):

Zaterdagmiddag 23 maart 2019, in het zwembad “de Niervaert” te Klundert

en

 Zaterdag 22 juni in het buitenbad van het zwembad “Het Buitendiep” in Willemstad.

Je hoeft echt geen Pieter van de Hoogenband te zijn, want een ieder kan meedoen!

De jeugdigen natuurlijk onder goede begeleiding van een teamcaptian, waarvoor dringend wordt verzocht hier de ouders en eventueel leerkrachten in te zetten.
Wellicht is er een mogelijkheid, om op uw school er met één of meerdere klassen “een project” van te maken??

Alle informatie over het zwemfestijn en inschrijven kun je hier terug vinden: klik hier op inschrijven zwemfestijn 2019